Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
Archív
E78 | Koncertterem

Zsolnay Húsvét

Jegytípusok

A részvétel ingyenes.

Archív

Zsolnay Húsvét

Jegyinfó

Családi programok a Húsvét alkalmából.

10.00 Ringató

Születéstől 3 éves korig várja a kisgyerekeket, anyukákat, apukákat,nagyszülőket László Virág és Szabó-Beck Angéla egy játékos, énekes foglalkozásra. A Ringató kisgyermekes családoknak szóló, 30 perces zenei program, ahol az egész család számára szeretnénk élményt nyújtani, alapítója

Gróh Ilona. A Ringató nem előadás, legfőbb üzenete a szülők számára, hogy mindenki képes énekelni, szabadon játszani gyermekével, vagyis dalokkal,mondókákkal és érintéssel minden szülő képes pozitív hatást kiváltani a gyermekénél, ez pedig segíti a korai kötődés kialakulását, megalapozza a stabil szülő-gyermek kapcsolatot. A foglalkozáson felkeltjük a gyerekek érdeklődését a zene iránt, értékes zenei ingerekkel vesszük őket körül.

További információ: www.ringatoviraggal.hu

 

10.30 Csokitojás festés csokival

Igazi tejcsokoládé tojást festhetsz a Csoko-Láda segítségével fehér csokival, s ha megszórod apró cukorpöttyökkel, kész is a te saját, modern húsvéti tojásod.

Csak kibírd, hogy azonnal ne edd meg!

 

15.00 Hagyományos tojásírás viasszal

Készítsünk hagyományos hímes tojást!

A viasszal való tojásírás egyike az élő húsvét hagyományunknak. Légy követője te is, és Mosonyi Éva népi iparművész segítségével írd meg viasszal a kifújt vagy főtt tojást, fesd meg pirosra. És várhatod a locsolókat!

 

15.30 Lívi zeneműhelye ovisoknak – Családi zenebona

A családi foglalkozásokon a legnagyobb szerep a közös játéknak jut, melybe bevonjuk a család minden tagját: szülőt,nagyszülőt, gyerekeket, kicsit és nagyot is.

A hagyományos népi játékok: körtáncok, párválasztók,fogócskák, kiszámolók közben kialakul a csapatszellem, a közösségérzet. Ezek a dalok és mondókák hozzájárulnak a megfelelő érzelmi fejlődéshez, a szocializációhoz, fejlesztik a másokra való figyelés és az együttműködés képességét, a türelmet. A foglalkozás dalai színesítik a család játékrepertoárját is.

 

16.30 Röppentő

Villuth András gyerekzenekarának húsvéti/tavaszváró koncertje

A zenekar 2014-ben azzal a céllal jött létre, hogy zenébe ágyazva közelebb vigye a verseket a gyermekekhez. Azóta számos koncertet adtunk, valamint megjelent három különböző gyermekműsort tartalmazó lemezünk. Már stúdióban van a következő két lemez anyaga, melyeket 2022-ben szeretnénk befejezni.

A koncert alatt az együttes által megzenésített magyar költők versei, valamint saját feldolgozású európai népek gyermekdalai hallhatók. E dalokhoz a verseket, fordításokat szintén legismertebb költőink írták.  Ezen kívül találós kérdések jönnek szintén zenés kísérettel. A helyes válaszokat jutalmazzuk. Különböző ritmus és dallamhangszerekkel ismerkedhet meg a közönség, melyeket kipróbálhatnak az előadás során.  

A Röppentő együttes tagjai:

Bizse Bulcsú – mandolin, charango, domra

Matyók Annamária – ének, ritmushangszerek        

Radnai Ágnes – hegedű,

Villuth Áron – nagybőgő

Villuth András – ének, gitár, kazu

HelyszínE78 | Koncertterem

e78 koncertterem

Hasonló programok

    Még több program

    Kapcsolódó galériák

    Kapcsolódó hírek

    Támogatók