Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu

Megközelítés

A Zsolnay Kulturális Negyeden belül keresd a magas Cifra kéményt, ott találod az E78-at is!

Az autóval érkezők számára a Zsolnay Negyed déli részén biztosítunk parkolást a kétszintes parkolóházban.

A busszal érkezők a Zsolnay Negyed vagy a Bóbita Bábszínház megállónál leszállva jutnak el hozzánk legkönnyebben.

 

A főpályaudvarról:

A 13, 14, 15, 15A, 20 és 113-as számú járatokkal, leszállás a Zsolnay Negyed megállónál, valamint a 40-es számú járattal, leszállás a Bóbita Bábszínház megállónál.

 

A távolsági autóbusz-állomásról:

A 60 és a 60A számú járatokkal, leszállás a Zsolnay Negyed megállónál.

 

Uránvárosból:

A 2, 2A, 4, 4Y, 21 és 121-es számú járatokkal, leszállás a Zsolnay Negyed megállónál, valamint a 25, 26 és 27-es számú járatokkal, leszállás a Bóbita Bábszínház megállónál.

 

Kertvárosból:

A 60 és 60A számú járatokkal, leszállás a Zsolnay Negyed megállónál, valamint a 121-es számú járattal, leszállás iskolaidőben a Bóbita Bábszínház, iskolaidőn kívül a Zsolnay Negyed megállónál.

 

Budai Állomástól:

A 25 és 26-os számú járatokkal, leszállás a Bóbita Bábszínház megállónál, valamint a 60, 60A számú járatokkal, leszállás a Zsolnay Negyed megállónál.

 

Mecsekszabolcs, Fehérhegy és a Hősök tere felől:

A 2, 2A, 4, 60, 60A számú járatokkal, leszállás a Zsolnay Negyed megállónál.

 

Újhegy felől:

A 4Y számú járattal, leszállás a Zsolnay Negyed megállónál.
 

Pécs–Somogyból:

A 13, 14, 15, 15A számú járatokkal, leszállás a Zsolnay Negyed megállónál.
 

Pécs–Vasasról:

A 13, 14  számú járatokkal, leszállás a Zsolnay Negyed megállónál.
 

Pécs–Hirdről:

A 13, 113 számú járatokkal, leszállás a Zsolnay Negyed megállónál.

 

A Pécsi Tudományegyetem Ifjúság úti épületétől:

A 30Y számú járattal, leszállás a Zsolnay Negyed megállónál.

 

Éjszaka

A 913-as számú járattal, leszállás a Zsolnay Negyed megállónál, valamint a 940-es számú járattal, leszállás a Bóbita Bábszínház megállónál. Továbbá a 2 és 2A éjszakai járataival, leszállás a Zsolnay Negyed megállónál.

További információ a helyi tömegközlekedésről Pécs városának tömegközlekedési térképén található.

http://www.tukebusz.hu/

 

 

Autóval Budapest felől (6-os főút)
Autóval Budapestről Sásd felől (Komlói út)

Pécsre érkezve (Budai vám forgalomirányító csomópontnál) haladj folyamatosan a belváros felé, míg jobb oldalon a Shell benzinkutat meg nem látod. Azt elhagyva jobbra kanyarodva a Mathiász János utcához érsz, az út mentén kijelölt parkolóban ingyenesen parkolhatsz. Ha tovább haladsz, a Felsővámház utcához érsz, itt fordulj balra. A Felsővámház utcából az első lehetőségnél balra kanyarodva a Major utcához érsz, itt több helyen is ingyenesen parkolhatsz. Ha nem találtál parkolóhelyet a Major utcában, leérve a jelzőlámpához kanyarodj balra, már látod a hidat, jobbra a parkolóházat, ahol könnyen találsz ingyenes parkolóhelyet.

 

Autóval Szigetvár felől (6-os főút)

A 6-os főúton Pécsre érkezve a hatos főúton haladva a belvárosba érsz. Az Árkádot majdnem teljesen elhagyva a jelzőlámpánál kanyarodj balra, majd kis idő múlva elérve a Zsolnay Kulturális Negyed 6-os főúton átívelő hídját, fordulj jobbra az ingyenes parkolóházba.

 

Autóval Budapest felől (M60 autópálya)

Budapest felől Pécs felé az autópályáról Pécs-Kelet, vagy Pécs-Dél lehajtón lehet letérni. Az 57-es főútról az 58-asra érve a jelzőlámpánál kanyarodj jobbra, gyorsan a belvárosba érsz. A felüljáróról lehajtva a 6-os főúti csomóponthoz érsz, a jelzőlámpánál egyenesen haladj tovább, Budapest irányába. Majd kis idő múlva elérve a Zsolnay Kulturális Negyed 6-os főúton átívelő hídját, fordulj jobbra az ingyenes parkolóházba.

 

terkep_zskn

Támogatók