Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
Archív
E78 | Koncertterem

ZÓRA

Minden jegy elkelt

Jegytípusok

 • Elővétel

  4500 Ft

 • Helyszínen

  5500 Ft

Jegyvásárlás
Archív

ZÓRA

Jegyinfó

Szuggesztív előadásmód, mély érzelmekkel teli dalok, egy jelenség az érzékiség és az indulat határán.

Az angol és magyar nyelvű dalokat egyaránt szerző ZÓRA közvetlen, spontán színpadi jelenlétével a saját világába invitálja a legtávolabb ülő nézőt is.

                            

Zenéje az avant-pop, az alternatív és filmes hangzásvilágok körül forog, folyamatosan feszegetve a műfaji határokat. Nem számít, hogy önmagát kíséri zongorán vagy zenészekkel lép fel, ZÓRA pillanatok alatt belopja magát az emberek szívébe.

 

A Los Angelesben és Magyarországon élő Fonogram-díjas énekes-dalszerző Urbányi Zóra Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának nagysikerű feldolgozásával hívta fel magára a figyelmet 2021-ben, majd ugyanebben az évben megjelent első saját magyar nyelvű dala, a Mámor. A Youtube-on többmilliós lejátszást elérő felvétel sikerét hamar követték teltházas koncertek, többek között a Magyar Zene Háza, az A38 hajó, és legutóbb a Momkult színpadán. Idén a Forbes magazin beválogatta a “30 sikeres magyar 30 alatt” listájába, és nyáron megjelent új magyar dala, az Elmentél.

 

Izgalmas visszatérés lesz ZÓRA fellépése a Zsolnay Negyedben, annál is inkább, mert ez alkalommal kiváló zenésztársakat is hoz magával az E78 színpadára.

 

 

Megvalósult a Nemzeti Kulturális Alap, Hangfoglaló Program támogatásával.

hangfoglalo_logo

nka_2023

 

Szervezők: ZsÖK NKft., Up Music Management Budapest

HelyszínE78 | Koncertterem

e78 koncertterem

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók