Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
Archív
E78 | Koncertterem

ZÓRA ~ Mámor

Jegytípusok

 • Elővétel

  2500 Ft

 • Helyszínen

  3000 Ft

Jegyvásárlás
Archív

ZÓRA ~ Mámor

Jegyinfó

ZÓRA, az év felfedezettje, Fonogram-díjas dalszerző énekes, első önálló pécsi koncertje.

Amilyen váratlanul került a szemünk elé ZÓRA, ugyanolyan gyorsan be is lopta magát sokunk szívébe! Az “Iszom a Bort” Kollár Klemencz László dal egyedi feldolgozásával, majd a lelket megremegtető Mámor című saját szerzeményével hamar az érdeklődés középpontjába került. ZÓRA hosszú idő óta az egyik legjobb dolog, ami a magyar zeneiparral történik – írták róla. Mély tónusú hangjával, szenvedélyes előadásával és frissítő természetességével először a Magyar Zene Háza teltházas előadótermében találkozhatott a hazai közönség idén tavasszal.

 

2022-ben ZÓRA kapta az év felfedezettjének járó Fonogram díjat, és jelölést kapott az év női előadója Petőfi díjra is. A magyar amerikai énekes-dalszerző zenéje kapcsán nehéz eldönteni, hogy alternatív vagy mainstream, ugyanis mindkettőnek kiváló. ZÓRA egy szál zongora kíséretével is fenn tudja tartani a figyelmet; a dalok közti spontán közvetlenség, játékosság igazán személyre szabott élményben részesíti a közönségét. Előadói sokszínűségét az Ördögkatlan Fesztivál nézői is élvezhették, az idei rendezvényen ugyanis Urbányi Zóra volt a Kollár Klemencz László Kamarazenekar női énekese.

 

A Zsolnay Negyed E78 koncerttermében adja első vidéki koncertjét, ahol a már ismert magyar és angol nyelvű saját dalok mellett a hamarosan megjelenő új szerzeményekből is ízelítőt kap, aki ellátogat az eseményre!

 

Ne hagyjátok ki ezt a személyes zenei élményt Zórával!

 

 

 

 

A koncert létrejöttét támogatja az NKA.

NKA_logo_2012_RGB

hangfoglalo_logo

HelyszínE78 | Koncertterem

e78 koncertterem

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók