Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
E78 | Koncertterem

ZAGAR: Woods, Spirits & Sorcery

Elmarad

Jegytípusok

 • Early bird

  2200 Ft

 • Elővétel

  2500 Ft

 • Helyszínen

  2900 Ft

ZAGAR: Woods, Spirits & Sorcery

Hat év után új stúdióalbummal jelentkezett a Žagar.

Hat év után új stúdióalbummal jelentkezett a Žagar. A Woods, Spirits & Sorcery című nagylemez a zenekar életében újabb stílusváltást hozott és egyben új korszakot is nyitott. Az albumon olyan neves vendégzenészek szerepelnek, mint a spanyol vokalista Carmen Estevez, Gozlán Fatima ütős- és fuvolaművész és Barabás Lőrinc trombitás.

 

A Zságer Balázs vezette Žagar koncertjeit és albumait mindig a megújulás jellemzi. Az utóbbi pár évben több tagcsere és átalakulás után szinte teljesen eltávolodtak a popzenei formuláktól és sokkal inkább a pszichedelikus elektronikus zene felé fordultak. Rögtönzésekkel teli fellépéseiken mindig meglepetést okoznak a közönségnek, és az immár háromtagú zenekar gyakran vendégművészekkel egészül ki.  A zenei élményt állandóan megújuló, látványos képi világ teszi teljessé a koncertjeiken. Új lemezükön, a Woods, Spirits & Sorcery-n nagy szerepet kap a természet és a természetfeletti. A témaválasztás minden eddiginél szürreálisabb: indián diablerók, trópusi rituálék, éneklő gombák, révülő tigrisek. Mindehhez afrikai és dél-amerikai tribal ritmusvilág és keleti zenék meditatív szellemisége társul. Olyan különleges hangszerek jelennek meg a lemezen, mint az arab darbuka, djembe, vagy a perzsa ney és az afrikai balafon. A lemezt olyan nevek méltatták mint Richard Dorfmeister, a bécsi radio FM4, az olasz Different Grooves vagy a berlini Faze Magazin.

HelyszínE78 | Koncertterem

e78 koncertterem

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek