Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
Archív
E78 | Pirogránit udvar

Pirogránit Jazz Udvar: Nagy János Trió

Pirogránit Jazz Udvar: Nagy János Trió lemezbemutató koncert

Jegytípusok

  • Teljes árú

    2000 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Pirogránit Jazz Udvar: Nagy János Trió

Pirogránit Jazz Udvar: Nagy János Trió lemezbemutató koncert

Jegyinfó

A Yancha szó japánul csintalant jelent, azt hiszem játék közben leginkább ez a hozzáállás jellemez.

A folyamatos játékra, incselkedésre, meglepetésre, a megszokottól való eltérésre és a rosszalkodásra törekszem. Nem emlékszem, mikor akartam zenész lenni, mikor kezdődött. Azt tudom, hogy a tipikus mi leszel, ha nagy leszel kérdésre először zenebohóc volt a válaszom. Szóval a zene mindig a játékot, a pajkosságot jelentette. Bármennyire is komolyan veszem és ez tölti ki az életem, ha kell, bármikor elviccelem. […] Sokféle zenét játszottam, írtam az elmúlt években, kortárs báboperát, filmzenét, protestáns énekek feldolgozását, jazz rockot. Szerettem volna választ adni arra a kérdésre, hogy melyik vagyok leginkább én. Ez a mostani zenei anyag tükrözi ezt leginkább. Egyfajta öndefiníció ez az album. Az egy külön ajándék számomra, hogy ilyen csodás társaim vannak ebben, mint Frankie Látó és Joubert Flóra. A két fantasztikus világhírű muzsikus Mike Stern és Dominique Di Piazza pedig tovább emeli ezt az érzést.” – vallja Nagy János Yancha.

 

A Yancha című album egyfajta öndefinícióként is értelmezhető, mely a becenév egyfajta zenés magyarázata mellett Nagy János eddigi munkáinak, illetve sokrétű zeneszerzői és zenekari tevékenységének az esszenciáját is magában foglalja.

 

 

 

 

Támogatja az NKA Hangfoglaló programja.

 

hangfoglalo_logoNKA_logo_2012_RGB

HelyszínE78 | Pirogránit udvar

Leírás

Hasonló programok

    Még több program

    Kapcsolódó galériák

    Kapcsolódó hírek