Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
Archív
E78 | Pirogránit udvar

Pirogránit Esték: E.K. Avenue

Jegytípusok

  • Teljes árú

    2200 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Pirogránit Esték: E.K. Avenue

Jegyinfó

Az idén 11 éves E.K. Avenue Magyarország egyik legeredetibb jazz/r'n'b formációja.

Az idén 10 éves E.K. Avenue Magyarország egyik legeredetibb jazz/r'n'b formációja, melyben Kertész Erika énekesnőt olyan elismert nevek kísérik, mint Rátonyi Róbert (zongora), Szendőfi Péter (dob), Szuna Péter (basszusgitár).

 

Eső esetén a koncert az E78 Koncertteremben lesz megtartva.

 

Erika kristálytiszta hangja és dalainak eredetisége különleges és megkapó zenei élményt nyújt. A dalok angol és magyar szövegeinek szerzője szintén az énekesnő, így egy egyedülálló harmónia és egység fogja össze a dalokat. Eddig két lemezük jelent meg az mTon gondozásában (Little Girl, 2010 és Moonbike, 2016), mindkettő az énekesnő szerzeményeit tartalmazza. A számokban keverednek a stílusok, de a hangzásukban meghatározó az elektronikus zene elemeivel vegyített R&B-funk jelleg és néha a drum&bass stílus, a lüktetés szolgál alapul egy-egy dal hangszerelésében.  Fülbemászó dallamok, mély dalszövegek, megkapó groove-ok, virtuóz rhodes-szólók és jellegzetesen komplex zenei hangzás teszi zenéjüket modernné és különlegessé. Lemezeik modernebb, szélesebb zenei spektrumot átívelő hangzást adnak, kidomborítva Erika egyéni zeneszerzői-szövegírói világát. A zenekar Magyarországon és Európaszerte rengeteg koncertet adott, rendszeres vendégei mind a hazai, mind a határontúli jazz-kluboknak és fesztiváloknak.

 

www.erikakertesz.com

 

Támogatja az NKA.

NKA_logo_2012_RGB

HelyszínE78 | Pirogránit udvar

Leírás

Hasonló programok

    Még több program

    Kapcsolódó galériák

    Kapcsolódó hírek