Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
Archív
E78 | Koncertterem

Metronóm Jazz Klub: Szakcsi Jr. Renaissance

Jegytípusok

 • Teljes árú

  3500 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Metronóm Jazz Klub: Szakcsi Jr. Renaissance

Jegyinfó

Ifjabb Szakcsi Lakatos Béla legújabb zenekara szinte kizárólag saját zenét játszik.

Ifjabb Szakcsi Lakatos Béla legújabb zenekara szinte kizárólag saját zenét játszik. Ez alól kivétel két szám, melyek két példakép előtti tisztelgésként kerültek a repertoárba: Szakcsi Lakatos Béla egy szerzeménye a Saturnus korszakból, valamint Babos Gyula egy témája.

 

A formáció az igényes jazz harmóniavilágát megtartva modern jazzt játszik populáris formában. Fúziós zene ez, mely nagy hangsúlyt fektet a dinamikára. Repertoárjuk a jazz különböző korszakaiból ad ízelítőt, de a klasszikus zene romantikus és modern témái is felbukkannak. A formáció az énekhangra épül, amely nem énekszerű, hanem instrumentumként szerepel.

 

A gyönyörű hangú énekes, Claudia Castagno a legendás zongorista, Garay Attila unokája. Varga Balázs a fiatal gitáros generáció legtehetségesebb muzsikusa, aki minden zenei környezetben képes otthonosan mozogni, méltó utódja a nagy gitáros nemzedéknek. Torma Rudolf a legendás bőgős és basszusgitáros, aki a hazai jazz élet több generációjával játszott, itt is a biztos, intelligens alapokért a felelős. Fazekas Tamás fiatal kora ellenére zeneileg nagyon érett és dinamikus dobolása pedig a legnagyobb ütősökre emlékeztet.

 

Szakcsi Jr. – billentyűk
Claudia Castagno – ének
Varga Balázs – gitár
Torma Rudolf – basszus
Fazekas Tamás – dob

 

Megvalósult a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.

#nka #nka30 #nemzetikulturalisalap #fesztivaltamogatas #kulturatamogatas

nka_2023

hangfoglalo_logo

HelyszínE78 | Koncertterem

e78 koncertterem

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók