Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
E78 | Koncertterem

Metronóm Jazz Klub: Oláh Kálmán ’50 és fiai

Jegytípusok

 • Felnőtt

  2000 Ft

 • Diák

  1600 Ft

Jegyvásárlás

Metronóm Jazz Klub: Oláh Kálmán ’50 és fiai

Jegyinfó

Az idén 50 éves Oláh Kálmán, a hazai jazzélet emblematikus figurája.

Az idén 50 éves Oláh Kálmán, a hazai jazzélet emblematikus figurája, Liszt Ferenc-díjas zeneszerző és zongorista, aki a klasszikus zene és a jazz szintézisét igyekszik megalkotni. Idősebb fia Krisztián, édesapja nyomdokaiba lépve a zongorát választotta hangszeréül, már 15 éves kora óta vezeti saját formációit, és számos hazai és nemzetközi versenyeredménnyel és díjat tudhat magáénak, többek között a Montreux-i zongoraverseny III. díjával, vagy a Junior Príma-díjjal. Ifj. Oláh Kálmán fő hangszere a szaxofon lett, fiatal kora ellenére ő is számos versenyeredménnyel büszkélkedhet, és fellépett már édesapja és bátyja formációival Németországban, Ausztriában, Csehországban és Mexikóban is.

 

A koncert különlegessége, hogy első alkalommal lehet fültanúja a nagyérdemű, hogy hármasban koncertet apa és két fia. Saját szerzemények mellett jazz standardek is felcsendülnek teret engedve a spontán kollektív improvizációnak, mely ez esetben igazán családias légkörben fog megvalósulni.

HelyszínE78 | Koncertterem

e78 koncertterem

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek