Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
Archív
E78 | Koncertterem

Metronóm Jazz Klub: Nagy Emma Quintet

Jegytípusok

 • Teljes árú

  3000 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Metronóm Jazz Klub: Nagy Emma Quintet

Jegyinfó

Az idén ötödik születésnapját ünneplő zenekar rövid idő alatt járt be hosszú utat.

A rengeteg hazai koncert mellett versenyek és fesztivál fellépések alkalmával jártak Olaszországban, Lengyelországban, Spanyolországban, és Szlovákiában.

A bemutatkozó Settoface (2018, szerzői kiadás), és a Low frequencyoscillator (2020, Sinistra) után harmadik, Synced című lemezük 2022 tavaszán jelent meg a rangos svájci kiadó, a Unit Records gondozásában, a lemez anyaga pedig a frissen nyílt Magyar Zene Házában került bemutatásra márciusban, ahol Fenyvesi Márton (aki producerként nagy hatást gyakorolt az anyag végleges formájára) és Fekete Kovács Kornél voltak a zenekar vendégei. Jelenleg negyedik lemezük anyagán dolgoznak.

 

Ugyan az öt tag sok mindenben különbözik, már a kezdetektől fogva érződött, hogy sikeresen képesek egységként működni zeneileg és emberileg is. A hangzásuk formálásában fontos tényező a kísérletező szellem, a szerzeményekben egyenlő hangsúllyal kapnak helyet kemény dobgroove-ok, szabad improvizációk, dal formájú kortárs kompozíciók és egyéb megoldások. Ez a sokszínűség igyekszik nem öncélú lenni, hanem annak érdekét szolgálni, hogy a színpadon a kamarazenélés minél mélyebb rétegeibe jusson el a zenekar. Olykor hangosan, máskor pedig halkan. 

 

Zenekar tagjai:

Nagy Emma – ének

Oláh Krisztián – zongora

Cseh Péter – gitár

Dénes Ábel – bőgő

Klausz Ádám – dob

 

Borítókép: Kis Kata Linda

 

 

 

hangfoglalo_logo

NKA_logo_2012_RGB

HelyszínE78 | Koncertterem

e78 koncertterem

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók