Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
Archív
E78 | Koncertterem

Metronóm Jazz Klub: Balázs Elemér Group

Jegytípusok

  • Teljes árú

    3000 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Metronóm Jazz Klub: Balázs Elemér Group

Jegyinfó

A Balázs Elemér Group hazánk egyik legnépszerűbb jazzegyüttese.

A Balázs Elemér Group hazánk egyik legnépszerűbb – nem mellesleg Európában is rendszeresen turnézó, évente általában legalább egyszer Amerikába is eljutó – jazzegyüttese. Nem véletlenül, hiszen tagjai hangszerük legnagyobb mesterei közé tartoznak, virtuozitásuk azonban soha nem lesz öncélú, nem feledkeznek meg a dallamokról és az érzelmekről sem. Balázs Elemér formációja kiemelkedően egyéni hangzásvilágot alakított ki, ennek legfőbb jellemzői a dallamközpontúság és a különleges ritmika, melyeket a férfi és női hang érdekes kontrasztja tesz még színesebbé.

 

A 2000-ben alakult zenekar magját Balázs Elemér dobos és testvére, Balázs József zongorista képezi. Mellettük a felállás többször kicserélődött. Jelenleg Komjáti Áron gitáros, Lakatos Pecek Krisztián bőgős és Czibere József ütőhangszeres mellett két énekes is fellép a jelenlegi Balázs Elemér Groupban: Szakonyi Milán és  Horváth Cintia.

 

 

 

A koncert létrejöttét támogatja az NKA.

NKA_logo_2012_RGB

hangfoglalo_logo

HelyszínE78 | Koncertterem

e78 koncertterem

Hasonló programok

    Még több program

    Kapcsolódó galériák

    Kapcsolódó hírek