Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
Archív
E78 | Koncertterem

Lázár tesók - Eső előtt - vendég: boebeck

Jegytípusok

 • I. rendű

  4490 Ft

 • II. rendű

  3990 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Lázár tesók - Eső előtt - vendég: boebeck

Jegyinfó

Pécsen is bemutatkozik a Lázár tesók novemberben érkező második nagylemeze.

Lázár tesók

Pécsen is bemutatkozik a Lázár tesók novemberben érkező második nagylemeze. A koncerten abban a formában és felállásban adják elő a dalokat, ahogy a dupla teltházas müpás lemezbemutatón is hallható lesz.

Az új albumtól a zenekarra jellemző intim, családias hangulat várható, a fókusz a dalok mélyrétegein, az emberi lélek bonyolultságán lesz, ám mindez mégis letisztult, egyszerű formákban kerül a felszínre. A koncerten mindez úgy köszön vissza, hogy a duó a lét, az emberi élet egyszerűségét veszi górcső alá, ám a modern formák a régmúlttal ötvöződnek: a felnőtt élet, korunk valósága retrospektív, álomszerű formákba rejtve tárul a közönség elé. Ezt a bensőséges világot erősítik a külön erre az estére megálmodott vizuális elemek mellett a közreműködő művészek is, akik mind kiváló hangszeresek - és a testvérpár nagyon jó barátai is egyben. Közülük Csernovszky Márk a Zeneakadémián végzett, Rátkay Áron jelenleg is ott tanul, Porkoláb Janka pedig a salzburgi Mozarteum hallgatója. A sok más mellett a Qualitons zenekarból ismert G. Szabó Hunor a fiúkhoz hasonlóan mezőtúri származású, és gyerekkori példaképe a tesóknak. A szintén mezőtúri Balog Ákos pedig gyerekkoruk, az Esti Kornél 2006-os indulása óta az egyik legjobb barátjuk.

 

Közreműködők:

Csernovszky Márk zongora, metalofon

Balog Ákos basszusgitár

G. Szabó Hunor dob

Porkoláb Janka cselló

Rátkay Áron cselló

 

 

boebeck

✽✽A tavaszi lemezbemutató koncertje után újra Pécsett játszik boebeck.✽✽

 

Boebeck első kislemeze, az 'i am not' 2021-es megjelenése óta fellépett a legtöbb magyar fesztivál színpadán, az ország legnagyobb városainak klubjaiban és a szomszédos fővárosokban, Pozsonyban és Bécsben, valamint Brüsszelben egyaránt. Az elmúlt évek legfontosabb alkotói célja első lemezének felvétele volt, ami március 9-én jelent meg az ismert zenei platformokon. A lemez producere Toldi Miklós, a felvételeken pedig közreműködött Galgóczi Olivér, Dencs Dominik, valamint Törőcsik Kristóf is.

A lemezt a zenekar a nyár folyamán bemutatta a jelentősebb hazai fesztiválokon, és lehetőségük volt koncertezni vele Ljubljanában és Bécsben is. A nemzetközi piac felé egyre gyakrabban tekintő zenekar az intim megszólalás, és a dinamikus indie-rock hangzás érdekes fúziójával varázsol el.

 

HelyszínE78 | Koncertterem

e78 koncertterem

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók