Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
Archív
E78 | Koncertterem

Flip, Flop & The Flyers

Jegytípusok

 • Elővétel

  1400 Ft

 • Helyszínen

  1800 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Flip, Flop & The Flyers

Jegyinfó

A rockabilly stílus, az 50-es évek világa, keveredik a mával a dalokban. Ritmus, tempó, hangulat!

A Flip, Flop & the Flyers 2009-ben alakult rockabilly zenekar Pécsett…
„A rockabilly az egyik legkorábbi és legmeghatározóbb rock 'n' roll zenei műfaj, amely az 1950-es évek Amerikájában bukkant fel. A műfajt végig az eredeti megalkotója, Elvis Presley uralta, és jelentős befolyással bírt a későbbi rockzenére és popkultúrára rövid fénykora ellenére is. A 70-es évek végén és a 80-as évek elején a rockabilly feltámadt, és a mai napig megmaradt mint szubkultúra.”

 

A „szakma” először egy kicsit furcsán fogadta az akkor még trió felállású csapatot, hiszen ezzel a műfajjal Magyarországon legfőképp csak Budapesten találkozhatott a közönség, legyen szó bandáról vagy ennek a zenének otthont adó szórakozóhelyről.

 

A pesti Amigo Klubba (ami a hazai rock and roll és rockabilly fellegvára, még Fenyő Miklós is megénekli egyik dalában) azonban hamar bekerült a zenekar, és rendszeres fellépővé vált. A pécsi közönség is találkozott már a csapattal a Széchenyi téren, a Séta téren, Tettyén, az E78-ban is több alkalommal, de a Magyar TV „Balatoni Nyár” műsorában élőben láthatta több, mint egymillió néző a Flip, Flop and Fly-t...


A mostani felállás 4 fiú, 1 lány. Dob (Fekete Attila), bőgő (Tancsik Lajos), zongora (Rébék-Nagy András), gitár (Temesi Zsolt) és ének, Horvárh Fruzsina.

A rockabilly stílus, az 50-es éveg világa, keveredik a mával a dalokban. Ritmus, tempó, hangulat!

Flip, Flop and the Flyers – 10 éves A Zenekar.

 

HelyszínE78 | Koncertterem

e78 koncertterem

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek