Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
Archív
E78 | Koncertterem

E78 Klubkoncertek: Ed Philips & The Memphis Patrol

Jegytípusok

 • Teljes árú

  2000 Ft

 • Elővétel

  1800 Ft

Jegyvásárlás
Archív

E78 Klubkoncertek: Ed Philips & The Memphis Patrol

Jegyinfó

Az Ed Philips & The Memphis Patrol hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit.

A modern zenei megoldásokkal fűszerezett rockabilly-jükkel Európa-szerte rendkívül népszerű budapesti: Ed Philips & The Memphis Patrol hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit, mint például Jailhouse Rock, Ready Teddy, Let yourself go, A Little Less Conversation, Hurt, Frankfort Special vagy a Viva Las Vegas.

A banda a koncerteken amerikai katonai egyenruhában lép fel. A ruhák és a színpadkép a katonai ládákkal egyaránt utalás Elvis Európában töltött katonaéveire. A hangszerek korhűek, az előadások energikus és robbanékony stílusa a rockabilly fénykorát idézi.

Koncertjeiket a megszokottól eltérő színpadkép és a látványos show-elemek teszik egyedivé. A dalok friss és új hangszerelésben csendülnek fel, olykor jelentősen eltérve az eredetitől, de mindvégig megmaradva az ötvenes évek rockabilly hangzásánál.

A csapat a 2011-es megalakulása óta két lemezt adott ki, dolgozott együtt Ferenczi György EMeRTon-díjas szájharmonika-művész, énekessel és a többszörös nemzetközi díjnyertes Fool Moon énekegyüttessel. A zenekar az elmúlt 7 évben több mint 10 országban koncertezett, napjainkra visszatérő vendégei a legnagyobb hazai és nemzetközi kluboknak, fesztiváloknak, zenei találkozóknak.

A zenekar tagjai: Ed Philips – ének, Sonny – gitár, Singer – nagybőgő, Little Tommy – dobok

Támogatja az NKA Hangfogló programja.

 

 

HelyszínE78 | Koncertterem

e78 koncertterem

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek