Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
Archív
E78 | Koncertterem

„Dupla 20” 20 éves a Balázs Elemér Group és 20. évadát kezdi a Metronóm Jazz Klub

Jegytípusok

 • Teljes árú

  2000 Ft

Jegyvásárlás
Archív

„Dupla 20” 20 éves a Balázs Elemér Group és 20. évadát kezdi a Metronóm Jazz Klub

Jegyinfó

A Balázs Elemér Group rendszeres fellépője hazai és külföldi jazz- illetve világzenei fesztiváloknak és kluboknak.

Balázs Elemér Magyarország egyik legkeresettebb jazzdobosa, zenésze 2000-ben alapította meg saját zenekarát, a Balázs Elemér Group-ot, mely hamar hazánk egyik legnépszerűbb jazz együttesévé nőtte ki magát. A női és a férfi hang fontos szerepet játszik a stílusukban, zenéjük dallamos és melodikus, mely széles rétegeket szólít meg. Jellemző művészetükre a fuzionálás a különböző népek és kultúrák színes zenei motívumaival, de bebizonyították már azt is, hogy a klasszikus reneszánsz és barokk stílus jazz-zel ötvözése sem jelent különösebb gondot nekik. Lemezeiket vagy koncertjüket végighallgatva bárki úgy érezheti, dalról-dalra utazza körbe a világot Erdélytől egészen Brazíliáig. Elmélyült és igényes zenéjük garancia az igazi repülésre. Kétszeres Fonogram-díjas (Refracting Sounds 2005., Endless Love 2016.), aranylemezes (Hungarian Folk Songs (Magyar Népdalok 2006.) formáció. Lemezeiken olyan neves művészek működtek közre, mint Charlie Mariano vagy Núria Rial. A Balázs Elemér Group rendszeres fellépője hazai és külföldi jazz- illetve világzenei fesztiváloknak és kluboknak. Jártak már Párizsban, Bécsben, Helsinkiben, Brüsszelben, Berlinben, Londonban, Hágában, Oslóban, Madridban, Skopjéban, Prágában, Pozsonyban, Münchenben, Stuttgartban, Nagyváradon, Rómában, illetve részt vettek kanadai és amerikai turnékon.

 

2020-ban 10. stúdiólemezükkel országos és nemzetközi turné keretében ünneplik a zenekar fennállásának 20. évfordulóját.

 

Horváth Cintia – ének, Lakatos „Pecek” Krisztián – nagybőgő, Komjáti Áron – gitár, Czibere József – ütőhangszerek, Szakonyi Milán – ének, Balázs József – zongora, Balázs Elemér – dob

 

www.facebook.com/balazselemergroup // www.balazselemergroup.hu

 

Támogatja az NKA.

 NKA_logo_2012_RGB

HelyszínE78 | Koncertterem

e78 koncertterem

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók