Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
E78 | Koncertterem

Classic Rock'n'Roll Party - A legnagyobb házibuli

Elmarad

Jegytípusok

 • Early bird

  2200 Ft (50 db)

 • Teljes árú

  2500 Ft

Classic Rock'n'Roll Party - A legnagyobb házibuli

Jegyinfó

Egész estés színvonalas és szórakoztató tartalom a rock'n'roll kedvelőinek. Két élőzenés produkció koncertje és Dj# zenei válogatása vár.

Fellépők:
- Tom Stormy Trio x Petrovna koncert
- King Cat Rhythm koncert
- Dj# "Fókuszban Fenyő Miklós és a Hungária zenekar"
 

Dj# tudja a tutit. Főszerepben Fenyő Miklós és a Hungária zenekar dalai. Mindenki minimum 10 giga slágert tud bemondani és végig énekelni a "Csavard fel a szőnyeget"-től a "Csók király"-on át a '"Made in Hungária"-ig. Ja, és nem törpe hangfalakon szól majd a zene! Így lesz erős Dj# programja.
 
Elsőként a fiatal, de már az európai r'n'r klubok/fesztiválok új csillaga nyit be egy pörgős rockabilly szettel. A King Cat Rhythm zenekar hozza az ötvenes évek vadóc, ám romantikusan szenvedélyes bummját.
 
A Tom Stormy Trio friss felállása telitalálat. Fácán, aki alapítótagja és dobosa volt a Mystery Gang-nek és az Ed Philips and the Memphis Patrol - Elvis Live-nak újra nagyot gurított. Merész ötlet, ráncfelvarrás a műfajon, fantasztikus zenészek és az énekesnő, Petrovna érkezése teszi eredetivé a zenekart.
 
Szeretettel várunk mindenkit!
#ejfeligtancolunk 

HelyszínE78 | Koncertterem

e78 koncertterem

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek