Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
Archív
E78 | Koncertterem

Áron András - The Moment lemezbemutató

Jegytípusok

 • Teljes árú

  3990 Ft

 • Diák

  3490 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Áron András - The Moment lemezbemutató

Jegyinfó

Áron András október 1-jén jelentette meg 'The Moment' című ötödik nagylemezét.

Áron András október 1-jén jelentette meg "The Moment" című ötödik nagylemezét, melyet tavaly rögzített Nashville, Tennessee-ben. Február 29-én ezt a bensőséges hangulatú anyagot fogja bemutatni az E78 színpadán.

 

// Áron András //

Áron András „Apey” a hazai zenei szcéna egyik legsokoldalúbb egyénisége: zenekaraival, a korábban Apey & the Pea néven ismert Lazarvs-szal és a Trillionnal metalos, rockos zenét játszik, egy szál gitáros szólóestjein azonban a líraibb dalok jutnak főszerephez, akusztikus, folkos, countrys, blues-os hangzásvilággal. Korábban olyan zenekarok tagja volt, mint a Kelly Hits the Blue Sky (2003-2009), Neck Sprain (2008-2015) és a Grand Mexican Warlock (2015-2016).

Az Artisjus- és kétszeres Fonogram-díjas zenész 2010-ben jelentette meg első önálló albumát (Feathers, Black Flowers), amit 2016-ban a Foxes, 2018-ban a Stranger követett. 2020 őszén érkezett eddigi legkiforrottabb szólóanyaga, a Book of Changes.

 

Áron András legkedvesebb előadói közé Johnny Cash, Bruce Springsteen, Bob Dylan és Neil Young tartozik. Úgy érzi, párszor kiégett már karrierje során, de ezt normálisnak tartja: minden zenész kiég az ismétlődésben, ha sokat utazik, koncertezik, interjúkat ad. Mindenestere újabb zenekarral bővült az Apey-lista: 2020-ban alakult Blahalouisiana-, The Qualitons- és The Pontiac-tagokból az Aron Andras & The Black Circle Orchestra, ami az énekes-gitáros szólóprojektjének dalait játssza teljes zenekaros kivitelben. 2021-ben jelent meg a formáció első albuma, a Changes címmel, melyen a Book of Changes lemez dalait hangszerelték.

 

https://linktr.ee/aronandras.official

 

 

Megvalósult a Nemzeti Kulturális Alap, Hangfoglaló program támogatásával.

HelyszínE78 | Koncertterem

e78 koncertterem

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók