Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
Archív
E78 | Koncertterem

10 éves a Band Of StreetS - Jubileumi koncert

Jegytípusok

 • Elővétel

  1990 Ft

 • Helyszínen

  2490 Ft

A koncert kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható.

Jegyvásárlás
Archív

10 éves a Band Of StreetS - Jubileumi koncert

Jegyinfó

Az idén 10 éves Band Of StreetS a brass band műfaj hazai megteremtője.

19:30 - HuMen Brass Band

20:00 - Band of StreetS - vendég: Animal Cannibals

 

Az elmúlt tíz évben számos szakmai díjat elnyert együttes részt vett többek között a milánói Világkiállításon, isztambuli, amorebieta-i, zágrábi Utcazene Fesztiválokon. Visszatérő fellépő a Veszprémi Utcazene Fesztiválon, a VOLT és a Strand Fesztiválon. Szerepeltek számos tévéműsorban, valamint hangulat felelősei voltak a 2020-as Labdarúgó Európa Bajnokságnak is. Egyedi hangzásvilággal, feldolgozásokkal javarészt a 90-es évek slágereit szólaltatják meg. A jubileumi koncert alkalmából az együttes az utcazenét a színpadra varázsolja, hogy visszahozza a 90-es évek igazi disco-érzését. Vendégük a 90-es évek egyik legikonikusabb előadója, az Animal Cannibals lesz.

 

HuMen Brass Band - Egy 9 tagú, Szekszárd központú hibrid Brass Band, melyben fúvós, elektronikus és ütőhangszerek fúzióját ötvözzük könnyűzenei stílusban. Felállásunk egyedi, nagyrészt tanuló fiatalokból áll, akik a jövőjüket is zenei pályán tervezik folytatni. Hangszeres felépítésünk trombitát, alt- és tenorszaxofont, vadászkürtöt, harsonát, szuzafont, gitárt és basszusgitárt, illetve dobot tartalmaz.

 

HelyszínE78 | Koncertterem

e78 koncertterem

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek