Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

E78

hu
Archív
E78 | Koncertterem

Metronóm Jazz Klub: Szakcsi Jr. Trió

Jegytípusok

 • Felnőtt

  2000 Ft

 • Diák

  1600 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Metronóm Jazz Klub: Szakcsi Jr. Trió

Jegyinfó

Szakcsi Jr. egyike a honi jazz legkiemelkedőbb zongoristáinak.

Szakcsi Jr. egyike a honi jazz legkiemelkedőbb zongoristáinak. A trió előadása kifinomultan elegáns színpadi remekmű. Játékuk technikailag hibátlan, magabiztos és teljesen egységes. A színpadon árnyalt zenei virtuozitás jellemzi őket. Zenéjük kivételes improvizációs tehetséget tükröz.

 

Szakcsi Jr. elképesztő zongorafutamokra képes, a botrányosan fiatal Lakatos Pecek Krisztián egyenrangú partnerként viselkedik nagybőgőjátékával, míg Balázs Elemér a tőle megszokott pontos, de ahol kell, mégis improvizatív dobjátékot hozza. Érvényesülhet egyedülálló tudása, de a kompozíciók többségében visszavándorol a kezdeményezés ifj. Szakcsi Lakatos Béla ujjaihoz. A hallgatóságnak meg fül kell hozzá. A szárnyaló dallamvilág és a feszes ritmusok néhol kőkemény be-bop-ot takarnak, a színpadon a „közös játék" elképesztő ereje egyik ámulatból a másikba ejt minket. Szakcsi és társai, a fantasztikus dobos Balázs Elemér, illetve a szemtelenül fiatal és ehhez képest szemtelenül zseniális bőgős, Pecek Lakatos Krisztián nagy elődök kompozícióit tálalják és Szakcsi Jr. saját szerzeményei is hallhatók lesznek.

 

Szakcsi Jr. – zongora, Lakatos Pecek Krisztián – bőgő, Balázs Elemér – dob

HelyszínE78 | Koncertterem

e78 koncertterem

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek