E78

Kemence Galéria

Bátori Zsolt fotóművész kiállítása

Figyelem!
A Zsolnay Örökségkezelő NKft. szeptemberi Programfüzetében megjelenttel ellentétben a kiállítás technikai okok miatt elmarad, és a tavaszi időszakra tolódik.

Bátori Zsolt a kép kompozicionális formájának és kommunikatív tartalmának egységére törekszik. A legmegragadóbb valós vagy fiktív történetet elmondó fotográfiákkal is elégedetlen, ha azok pusztán leíró tartalmukkal kommunikálnak. A képi jelentéstartalom magában foglalja azt a többletjelentést is, ahogyan a képek saját tartalmukat megjelenítik.Bátori Zsolt a kép kompozicionális formájának és kommunikatív tartalmának egységére törekszik. A legmegragadóbb valós vagy fiktív történetet elmondó fotográfiákkal is elégedetlen, ha azok pusztán leíró tartalmukkal kommunikálnak. A képi jelentéstartalom magában foglalja azt a többletjelentést is, ahogyan a képek saját tartalmukat megjelenítik.

 

Szervező: Zsolnay Örökségkezelő NKft.

 

NYITVATARTÁSI REND

Az E78 – Kemence Galéria az E78 épület nyitvatartási rendjéhez igazodva látogatható: hétfő–péntek 10.00–18.00 Hétvégén és ünnepnapokon az E78 kizárólag rendezvények alkalmával, illetve 18.00 után az esti rendezvények végéig tart nyitva. Az E78 rendezvényeiről személyesen Infopontjainkon, vagy az E78 weboldalán és Facebook-oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.