E78

Koncertterem

Ethnofil: The Edge – lemezbemutató koncert

Lemezbemutató koncert, minimalista fúziós világzene

Világzene egy másik univerzumból. Az Ethnofil atmoszférák és hangulatok eklektikus kavalkádjába szippantja hallgatóit. Sajátos világot teremt, ahol a szabad zenélés és improvizáció uralkodnak egy határok nélküli, mégis összefüggő rendszerben. A héttagú csapat eredetileg a magyar népzenei örökség továbbmentését tűzte ki célul sosem hallott kontextusba helyezve azt. A fiatal zenészek gondolkodása folyamatosan nyílt az elektronikus, soul és kortárs világzenei irányok felé, majd második, Kókuszmúzeum c. lemezük (2014) már egy eklektikus, fúziós irányt mutatott. A készülő harmadik lemez ismét elrugaszkodik az előzményektől és a kreatív és sokszínű zenei eszközhasználat mellett egységesebb, letisztultabb és minimalista mentalitással íródik.
Az együttes az A38 Talentométer országos zenei versenyének győztese, valamint több tehetséggondozó program és pályázat támogatottja.

Belépőjegy:
Early Bird: 1000 Ft
Normál: 1500 Ft

Az online jegyvásárlás mellett jegyek személyesen is válthatók a Zsolnay Örökségkezelő NKft. Infopontjain:
Zsolnay Kulturális Negyed – Látogatóközpont
Zsolnay Kulturális Negyed – Északi Infopont a Ledina kapunál
Zsolnay Kulturális Negyed – Vendégház recepció
Művészetek és Irodalom Háza
Cella Septichora Látogatóközpont
Pécs Pont…
…valamint a Kodály Központ jegypénztárában.

Támogatja az NKA Hangfoglaló Program!

Jegyvásárlás a koncert előtt közvetlenül:
Az E78 esti rendezvényeinek helyszíni jegypontja a programkezdés előtt egy órával nyit a Major utcai kapunál. Az online vásárolt jegyek átvételére is itt van lehetőség.

http://zsn.hu/img_programok/Logok/Hangfoglalo.jpg