E78

Koncertterem

Európa Kiadó koncert

A nyolcvanas évek kultikus csapata, az Európa Kiadó újra aktívan koncertező zenekar!

ÁLLÓKONCERT!

A zenekar rövid idő alatt a korabeli hazai alternatív rockzenei élet meghatározó együttese lett, amely kisebb-nagyobb megszakításokkal a kilencvenes évek középig működött.
Az Európai Unióhoz való csatlakozás alkalmából újra koncertet adtak az A38 Hajón 2004-ben, majd ezt követően 2013-ban új albummal jelentkeztek, immáron friss felállással. Az együttes legfrissebb anyaga 2016 év végén jelent meg ...Valahol lenni ... címen. A zenekar 2017-ben egy friss felállással újra a fesztiválok, zenei klubok rendszeres szereplője lett, nyár elején pedig egy teltházas MÜPA koncerttel örvendeztette meg a rajongókat!

“Hosszú távollétek, valamint húsz év alkotói szünet után 2013-ban új Európa Kiadó dalok voltak születőben, ezért két évtized elteltével egy frissen megváltozott felállásban, ismételten belevágtunk egy rendszeresebb, aktívabb zenekari munkába. A folyamat korai szakaszának dokumentumaként még abban az évben megjelent Annak is kell... című CD-nk, rajta új számainkkal. Az anyag úgy alkotói, mind megvalósítási szempontból leginkább felvetéseket tartalmazott, kísérleti jellegű volt, formai és tartalmi útkeresés. Kezdő lendületet adott ugyanakkor annak a folyamatnak, amelynek eredményeként mára kiforrottabb módon létrejöhetett ez az új kiadvány ...Valahol lenni... címmel.” /Menyhárt Jenő/Az online jegyvásárlás mellett jegyek személyesen is válthatók a Zsolnay Örökségkezelő NKft. Infopontjain:
Zsolnay Kulturális Negyed – Látogatóközpont
Zsolnay Kulturális Negyed – Északi Infopont a Ledina kapunál
Zsolnay Kulturális Negyed – Vendégház recepció
Művészetek és Irodalom Háza
Cella Septichora Látogatóközpont
Pécs Pont…
…valamint a Kodály Központ jegypénztárában.

ÁLLÓKONCERT!
 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a program előtt 1 órával jegyek a Major utcai kapunál vásárolhatók, ugyanitt válthatók be az online megvásárolt belépőjegyek is.

Korhatárok: Hat éven aluliaknak nem ajánlott, 14 éven aluliaknak csak szülői felügyelettel!

 

Támogatja: az NKA Hangfoglaló Program

http://zsn.hu/img_programok/Logok/Hangfoglalo.jpg

 

 
Szervező: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.

Jegyinformáció, vásárlás

Early bird 1990 Ft, elővételben 2490 Ft, helyszínen 2990 Ft

Rendelés