E78

Koncertterem

Péterfy Bori & Love Band

Péterfy Borit mindenki ismeri? Hosszú combok, szőke haj. Az megvan, hogy „hajolj bele a hajamba, dúdold bele, hogy la bamba” ?

A tizedik születésnapját ünneplő Péterfy Bori & Love Band első idei koncertjének színhelye: Pécs!  Az énekesnő-színésznő jubiláló zenekarát rengeteg szál fűzi a városhoz, hiszen több, mint kilenc évig dolgoztak együtt Lovasi András sokáig pécsi központú Megadó Kiadójával. A Tövisházi Ambrus által vezetett, nemrégiben megújult tagságú csapat az elmúlt két évben nem unatkozott, és közönségét is elkényeztette: két új albumot mutattak be. A 2016-es Szédülés és a 2017 végén megjelent, tíz éves jubileumra készült Bori X dalai megmutatják, hogy van élet a Vámpíron és az Ópiumon is túl: a Love Band erősebb, mint valaha. Az idei évbe is átnyúló Bori X műsorukban a legtáncosabb, legrégebbi és legújabb Bori-dalok egyaránt hallhatók és láthatók.

 

Péterfy Boriék hazánkban elsőként hoztak létre a BIG FISH webfejlesztő csapattal együtt egy olyan telefonos játék-appot (Bori X néven az iPhone-os App Store-ből és az Androidos Google Store-ból elérhető) melynek főszereplője Bori. A Bori X játékban az új dalokhoz tartozó pályákon kell kerülgetni az ellenségeket, és megszerezni a kincseket - na és persze tovább haladni, a egészen a következő pályáig. És hogy milyenek a jubileumi lemez dalai? A Bori X minden eddiginél elektronikusabb, csillogóbb és dögösebb lett. A 10 dark diszkó szám lüktető lendülettel sodorja magával a hallgatót, játékosan vezetve végig sötétebb és vidámabb témákon is - egy azonban közös mindben: teljes extázisban lehet végigtáncolni őket, jókora adrenalinfröccsel ereszt utunkra, ha végighallgattuk őket. A zenéért és egy dalszövegért ezúttal is a zenekarvezető Tövisházi Ambrus volt a felelős, a többi szöveg ezúttal is Bori és az eddigi Love Band-szerzőtársak, azaz Hajós-Dévényi Kristóf, Tariska Szabolcs, Hujber Szabolcs és Sarkadi Balázs munkája.

 

A Péterfy Bori & Love Band 2007-ben alakult, a néhai Amorf Ördögök tagságából. Péterfy Bori színésznőként is aktív a mai napig, bár az intenzívebb színészi munka (A Krétakör Színházzal 2000-2008-ig, majd a Nemzeti Színházzal 2008-2013-ig) a zenekar kedvéért háttérbe szorult. A Love Band működésének tíz éve alatt hat stúdióalbumot jelentetett meg, és sokszáz fesztivál- és klubkoncertet adott.

Jegyárak:
Elővételben: 2 190 Ft
Helyszínen: 2 490 Ft

Több infó a zenekarról:

http://peterfybori.hu/

https://www.facebook.com/peterfybori/

https://instagram.com/peterfyboriAz online jegyvásárlás mellett jegyek személyesen is válthatók a Zsolnay Örökségkezelő NKft. Infopontjain:
Zsolnay Kulturális Negyed – Látogatóközpont
Zsolnay Kulturális Negyed – Északi Infopont a Ledina kapunál
Zsolnay Kulturális Negyed – Vendégház recepció
Művészetek és Irodalom Háza
Cella Septichora Látogatóközpont…
…valamint a Kodály Központ jegypénztárában. ​


Szervező: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.

Jegyinformáció, vásárlás

Elővételben 2 190 Ft, Helyszínen: 2 490 Ft

Rendelés