E78

Pirogránit udvar

Firenzei álom – A Preludio trio koncertje

Ismét varázslatos olasz hangulat a Pirogránit udvaron!

Az olasz zeneirodalom remekeiből művészi igényességgel összeállított crossover-mozaik népszerű belcanto áriákat, varázslatos dél-olasz hangulatot árasztó autentikus nápolyi- és más, ikonikus olasz dalkülönlegességeket kínál a közönségnek.

A felcsendülő darabokat egyedülálló kompozícióvá fűzi a zeneművészek sziporkázó fantáziajátéka, legendás Oscar-, Golden Globe- és Grammy-díjas olasz filmzenék olykor megindító, máskor izgalmasan virtuóz előadása. Giorgio Casciarri, a már fiatalon komoly karriert elért, nemzetközi pódiumokon – köztük a Milánói La Scala, és a New York- i Metropolitan színpadán – operaszerepeiben sikert és elismerést kivívott nagyszerű tenor bravúros interpretációjával felejthetetlen élményt nyújt.

A több kontinensen és Európa-szerte, így a magyar közönség előtt is ismert és rendkívül kedvelt, a művészvilágban elismert Denis Biancucci zongoraművész és Gentjan Llukaci hegedűművész ezúttal is az együttzenélés örömét sugárzó, csillogó játékával bűvöli el a közönséget, és fantáziadús műfaji feldolgozásaival közreműködik a Trió-produkció nagyszerű tenor-frontembere – magával ragadó művészi alakításában.


 

Figyelem! A koncert napján minden jegyértékesítési ponton már csak a helyszíni jegyáron lehetséges jegyet vásárolni!

Szervező: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.​